Chrysler huolto hinta

Chryslerin huolto hinta – Mitä Chryslerin huolto maksaa?

Chryslerin huoltojen keskihinta on noin 200 euroa, kun huoltojen hinnat vaihtelevat 60 eurosta muutamaan tuhanteen euroon huoltotoimenpiteestä riippuen. Automaattivaihteiston öljynvaihdon hinta taas on normaalisti noin 200-300 euroa, kun taas renkaiden vaihtoon menee 25-60 euroa paikkakunnasta riippuen. Sen sijaan iso moottoriremontti voi maksaa jopa tuhat euroa.

Chrysler huolto hinta löytyy helpoiten netistä - Vertaa ja kilpailuta autohuolto

Etsitkö Chrysler huolto hintoja? Voit katsoa huoltopisteiden tiedot läpi netistä, mutta parempi tapa on kilpailuttaa huollot ilmaiseksi. Saat sähköpostiisi useita huoltotarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaan Chrysler huollon.

Chrysler merkkihuolto, pikahuolto ja valtuutettu huolto

Chryslerin, Dodgen ja Jeepin merkkihuolto löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta kaupungista. Pelkästään Helsingin seudulla Chrysler merkkihuoltoja on useita. Monilla paikkakunnilla Chrysler merkkihuoltoa järjestää Autokeskus. Jos etsinnässä on Chrysler merkkihuolto, voit etsiä huoltoja helposti Chryslerin huoltosivulta, jossa on listattu kaikki Suomen Chrysler valtuutetut huollot. Myös Chryslerin pikahuolto onnistuu lähes millä tahansa autokorjaamolla.

Kun olet hankkinut uuden Chrysler 300C tai Crossfiren, kannattaa Chrysler autohuolto palvelut kysyä paikalliselta Chryslerin jälleenmyyjältä. Ostotapahtuman jälkeen auton arvo alkaa laskea pikku hiljaa, mutta säännöllisellä autohuollolla mikä tahansa auto säilyttää arvoaan paremmin ja pidempään. Chrysler henkilöautoissa, kuten muissakin henkilöautoissa, öljynvaihto on yksi yleisimmistä huoltotoimenpiteistä. Tämän lisäksi Chryslereissä on kuitenkin muitakin yleisiä huoltokohteita. Näitä ovat muun muassa:

Jenkkimerkki Chrysler on tunnettu historiansa aikana etenkin moottoriteknologian kehittäjänä, ja Chryslerille kuuluukin osakseen kunnia jenkkiautojen isoista tehoista. Parhaiten Chryslerin moottorikehitys näkyy sellaisissa automalleissa, kuin Dodge Charger, joka on Chryslerin tytärmerkki. Kun Dodgen Charger-malli julkaistiin, oli siinä 426 Hemi V-8 moottori, joka oli ennen kuulumatonta 60-luvun lopulla.

Chryslerin pinnat puhtaaksi? Katso sisäpesujen hinnat autoihin

Mikä on Chrysler Hemi?

Chrysler Hemi on Chryslerin kehittämä suurtehomoottoreiden konsepti, joissa ottomoottoriin syötetty kaasumuotoinen polttoaine palaa puolipallon muotoisessa tilassa. Hemi-moottoreiden kehitys liittyy pitkälle toisen maailmansodan aikaisten lentokoneiden ja panssarivaunujen kehitykseen, mutta 1960-luvulla Chrysler alkoi asentaa niitä myös suoraan henkilöautoihin. Hemi -moottorikonsepti parantaa auton hyötysuhdetta ja lisää auton moottorin tehoa. Hemi moottoreita on nykyään saatavilla sekä Dodge-, Chrysler-, että Jeep-merkkisiin henkilöautoihin. Lue lisää Moparin  HEMI-sivulta.

Chryslerin varaosat voi huoltotoimenpiteiden ja auton renkaiden tavoin tilata suoraan verkosta. Katso esimerkiksi auton varaosapalvelu Trodo.fi.