Autoluotto.fi kokemuksia – Kilpailuta autolainaa 100 – 60 000 e

Autolainaa 100-60.000 €

Kilpailuta ja hae autolainaa ilmaiseksi

Autoluotto.fi palvelusta voi saada autolainaa 100 eurosta 60 000 asti ilman vakuuksia, takaajia tai käsirahaa. Palvelun käyttö on helppoa, mutta hakijalta vaaditaan vähintään täysi-ikäisyyttä. Vaikka palvelua voivat käyttää myös luottotiedottomat, valtaosa rahoitusyhtiöistä tai pankeista ei myönnä autolainaa luottotiedottomalle.

Tutustu autolainapalveluun ja lue kokemuksia

Pyydä tarjous autolainasta

AutoLuotto.fi

Palvelu kilpailuttaa vakuudettomat autolainat puolestasi ilmaiseksi.

Kilpailuta autolaina 100-60.000 €

 Vakuudeton autolaina, ei vaadittua käsirahaa

 100% kotimainen palvelu

Palvelu tarjoaa vaihtoehdoista aina edullisinta lainaa

AutoLuotto.fi perustiedot
AutoLuotto.fi on suomalainen vakuudettomiin autoluottoihin erikoistunut palvelu, joka kilpailuttaa ja vertaa sinulle edullisimman vakuudettoman autolainan. Tarjolla olevat lainasummat ovat 100-60 000 euron välillä, ja palvelun kautta saatava autolaina maksetaan nopeimmillaan hakijan pankkitilille saman päivän aikana. Kyseessä on täysin suomalainen palvelu, jonka taustalla on LVS Brokers Oy. Mukana tässä lainavertailussa on jopa kymmeniä autoluottoja välittäviä rahoitusyhtiöitä. Autorahoitusta palvelun kautta voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomalaiset, joilla on suomalainen pankkitili.

Kilpailuta ja hae autolainaa 

Autorahoitus 100-60.000 euroa netistä ilman käsirahaa.

Autoluotto.fi on 100% suomalainen palvelu

AutoLuotto.fi palvelun käyttö on ilmaista eikä sido autoilijaa. Kyseessä on täysin suomalainen vakuudettomaan autorahoitukseen erikoistunut palvelu, jolla on yhteistyökumppaneinaan kymmeniä autolainaa myöntäviä yhtiöitä. Palvelua käyttämällä uuden auton ostajan on mahdollista saada useita erilaisia lainatarjouksia eri luotonmyöntäjiltä. Palvelu ei kuitenkaan sido käyttäjäänsä mihinkään, vaan se on helppokäyttöinen vertailutyökalu edullisen autolainan löytämiseen. Voit siis kilpailuttaa autolainan ilmaiseksi, mutta sinun ei tarvitse sitoutua tarjottuiun lainoihin. 

Näin haet lainatarjousta ja autolainaa palvelun kautta

1. Ennen lainan hakemista, arvioi kuinka paljon autolainaa tarvitset. Tähän auttaa esimerkiksi netin helppokäyttöinen autolainalaskuri. Palvelusta haettuna autorahoitusta voi hakea 100-60.000 euron välillä. Tyypillinen autolainan määrä Suomessa on noin 8000-9000 euroa, jolla saa jo hyväkuntoisen käytetyn auton. Autorahoitustarjous suhteutetaan kuitenkin myös hakijan vuosituloihin ja muihin henkilökohtaisiin seikkoihin, jonka perusteella palvelu tarjoaa hakijalle halvinta autolainaa.

2. Täytä lainahakemus netissä. Lainapalveluun tulee syöttää laina-aika ja lainasumma, ja lainahakemus laskee suoraan näiden perusteella kuukausierän, sekä koko summasta maksettavat kulut ja korot. Lisäksi autolainahakemus sisältää tiedot omista asumisjärjestelyistä, koulutuksesta ja työpaikasta, sekä hakijan veloista ja menoista.

3. Kun hakemus on täytetty, lainalle tulee määritellä vielä käyttötarkoitus (esimerkiksi auton hankinta tai auton korjaus) sekä luonnollisesti hyväksyä palvelun käyttöehdot. Jos Suomen Asiakastiedolle annetaan palvelun kautta oikeus tarkastaa hakijan henkilökohtaiset tiedot, tämä parantaa lainansaantimahdollisuuksia.

4. Kun hakemus on täytetty, saat sähköpostiisi lainatarjouksia autolainasta. Palvelu laskee suoraan edullisimman autorahoituksen mitä tarjolla on.  Rahat voi saada normaalisti tilille jo saman päivän aikana.

Hae autolainatarjous tästä

Yksi autolainahakemus ja useita eri autolainatarjouksia

AutoLuotto kokemuksia – Kuka voi hakea lainaa autoon?

AutoLuotto.fi -palvelu on tarkoitettu suomalaisille auton ostajille, ja palvelun ikäraja on 18 vuotta. Toisaalta Suomessa ei voi ajaa autoakaan ennen tätä ikää.  Koska palvelu vertaa autolainat, palvelua voi käyttää omasta elämäntilanteesta riippumatta esimerkiksi työelämässä tai eläkkeellä oleva henkilö. Oma taloudellinen tilanne vaikuttaa kuitenkin lainan myöntämisperusteisiin, sillä säännölliset kuukausitulot ovat monille pankeille ja rahoitusyhtiöille edellytys autoluoton myöntämiselle. Palvelusta voi hakea myös autolainaa ilman luottotietoja, mutta maksuhäiriömerkintä yleensä estää sitovien lainatarjousten saamisen rahoitusyhtiöiltä. Omalainaa voivat käyttää siis täysi-ikäiset, joskin erityisesti isoissa luotoissa (10 000 – 60 000 €) monet lainapalvelut edellyttävät 25 vuoden ikää.

Lue myös: Näin ostat uudet kesärenkaat – Ostajan opas 2020

Autolainan korko AutoLuotto.fi – palvelun kautta  – Esimerkki

AutoLuotto.fi palvelun kautta otetun autolainan korko vaihtelee todellisen vuosikoron osalta 4,19 ja 20% väliltä. Esimerkiksi jos otetaan 10 000 € autolainaa viiden vuoden takaisinmaksuajalla ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 euroa,  autolainan avausmaksu 0 euroa, ja esimerkkikorko 5,0%. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on tällöin 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle. Tällaisesta lainasta kokonainen takaisinmaksettava summa on 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä riippuvat lainatarjouksesta ja ovat luonnollisesti nähtävillä lainasopimuksesta.

Uudet kesärenkaat kaudelle 2020? Katso TOP10 parhaat kesärenkaat eri rengasmerkeiltä

Autorahoitus yritykselle – Onko palvelusta saatavilla autorahoitus yritykselle?

AutoLuotto.fi – palvelun kautta voi hakea autorahoitusta myös yritystoimintaa varten. Jos omassa yrityksessä on akuutti kassakriisi, mutta auton hankkiminen on liiketoiminnan kannalta ehdottoman tärkeää tai pakollista, voi palvelun kautta kilpailuttaa ja verrata myös autorahoitukset yritykselle. Lyhytaikainen autorahoitus yritykselle voi toimia hyvänä vaihtoehtona silloin, kun yrityksen päivittäinen liiketoiminta riippuu autosta ja sen käyttämisestä.  Kun haet autolainaa yritykselle, valitse  hakemuksesta kohta yritystoiminnan rahoitus – Näin saat palvelun kautta autorahoitustarjouksia yrityksille.

Lainojen yhdistäminen AutoLuotto.fi:n kautta

Jos sinulla on vanhempia lainoja, niiden yhdistäminen on mahdollista tehdä palvelun kauta Lainanhakuvaiheessa ilmoita nykyiset lainatietosi, ja laita rasti ruutuun kohtaan “haluan yhdistää nykyiset lainani.” Tällä tavalla autoluottotarjoukseen lasketaan autoluotto ja lainojen yhdistäminen yhteen. Tällöin kilpailutettua myös vanhojen lainojen korkoprosentin.

Hajosiko auto? Vertaa autolaina itsellesi

Silloin tällöin käy todella huono tuuri ja auto leviää alle. Tällöin autoon voidaan tarvita isompi remontti, esimerkiksi auton ilmastointihuolto tai jakohihnan vaihtoremontti. Toinen vaihtoehto on hankkia uusi auto lunastukseen menneen auton tilalle. Molemmissa tapauksissa AutoLuotto.fi -palvelusta voi kilpailuttaa autolainaa auton korjausta, varaosia tai uuden auton hankkimista varten.

AutoLuotto.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Koska Autoluotto.fi on 100% suomalainen, on sillä myös suomenkielinen asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu toimii sähköpostin välityksellä, ja valitettavasti AutoLuotto.fi -palvelulla ei ole puhelinasiakaspalvelua.

Sähköposti: [email protected]

Yhteystiedot:

Yritys:
LVS Brokers Oy
Käyntiosoite:
Jaakonkatu 3 B 7. krs
00100 Helsinki
(ei asiakaspalvelua)

Postiosoite:
PL 644
00101 HELSINKI

Y-tunnus: 2521965-8

AutoLuotto kokemuksia ja arvostelu 2020

AutoLuotto.fi on käytännössä Suomen ainoa pelkästään autoluottojen vertailuun keskittynyt lainanvälityspalvelu. Se on siis alansa pioneeri. Palvelun käyttö on helppoa, ja se pärjää vertailun muihin netin lainavertailusivustoihin, joista voi hakea autolainaa ilman vakuuksia ja käsirahaa. Palvelu on muiden netin lainavälityspalvelujen tapaan ilmainen, ja sen taustalla olevalla yrityksellä on vuosien kokemus vakuudettomien luottojen myöntämisessä Suomessa. Kun verrataan autolainojen korkoja, on palvelussa saatavilla kilpailukykyistä autolainaa ilman vakuuksia. Onko sinulla palvelusta AutoLuotto kokemuksia?