Toyota vuosihuolto vai määräaikaihuolto?

Kilpailuta ja vertaa Toyota huolto hinta

Toyota on yksi suomalaisten suosikkiautomalleista, joka oli esimerkiksi vuonna 2018 henkilöautorekisterien markkinajohtaja. Erityiseksi Toyotan suosion tekee sen, että Toyota on selkeä markkinajohtaja hybridiautoissa. Toyotan hybridiautoteknologiasta on tullut jo käsite, sillä automerkin ensimmäinen hybridiautomalli Toyota Prius julkaistiin jo yli 20 vuotta sitten. Jopa 75% Suomessa myytävistä hybridiautoista on Toyota-merkkisiä.

Suomessa Toyota on toiminut jo vuodesta 1964, jolloin alkoi Toyota maahantuonti. Suomessa Toyotalla on oma maahantuontia harjoittava yksikkö. Lisäksi Toyotalla on myös oma Toyotan ammattioppilaitos.Toyota-merkin lisäksi yhtiö on tunnettu myös Lexus-merkin autoista.

Vertaa ja kilpailuta Toyota huoltohinnat ilmaiseksi

Toyotan huolto hinta liikkuu 150-250 euron välillä.

Toyota huolto hinta – mallit ja huollot

Suomessa suosittuja Toyota malleja ovat esimerkiksi Toyota Prius, Toyota Avensis, Toyota Camry, Toyota Carina ja tietysti suomalaisten todellinen suosikki-Toyota, Toyota Corolla.

Mikä huoltotoimenpide?

Toyota huolto hinta riippuu huoltotoimenpiteestä. Yleisimmät autohuollot liittyvät määräaikaishuoltoon ja vuosihuoltoon.  Määräaikaishuolto on yleensä vuosihuoltoa laajempi kokonaisuus, joka kattaa useimmat tasaisin väliajoin tehtävät huoltotoimenpiteet.

Määräaikaishuolto ja vuosihuolto voi olla luonteeltaan merkkihuolto, mutta nykyään myös määräaikaishuolto voidaan tehdä myös muun kuin merkkihuollon toimesta. Tämä edellyttää valmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, sekä automerkille tarkoitettuja oikeita varaosia ja öljyjä.

Vertaa ja löydä Toyota huoltotarjous

Toyota vuosihuolto

Vuosihuolto on pienempimuotoinen huolto, joka tehdään nimensä mukaisesti yleensä vuosittain. Vuosihuolto on toiselta nimeltään kausihuolto, ja sillä varmistetaan auton toimintakyky ja turvallisuus. Vuosihuollossa tehtävät toimenpiteet ovat yleensä tarkistusluontoisia. Vuosihuoltoon kuuluu yleensä ainakin öljynvaihto sekä jarrunesteiden ja jäähdytysnesteen tarkistus.

Aika katsoa auton pyöräkulmat kuntoon? Vertaa nelipyöräsuuntauksen hinta

Toyota määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on auton valmistajan huolto-ohjelman mukainen huolto, tässä tapauksessa siis Toyota määräaikaishuolto. Määräaikaishuolto tehdään tavallisesti joko auton kilometrilukeman tai ajan perusteella säännöllisin väliajoin. Määräaikaishuollon huoltovälistä on hyvä pitää kiinni, sillä tämä tulee pitkässä juoksussa usein autoilijalle halvemmaksi.

Määräaikaishuoltoon kuuluu yleensä ainakin jarrujen tarkistus, öljynvaihto, sytytystulppien vaihto, nesteiden täydennys ja suodattimien vaihto.

Haussa uudet vanteet? Katso uusien vanteiden osto-opas

Toyota huoltovaraus

Kilpailuta hinnat ja tee Toyota huoltovaraus. Näin säästät rahaa pitkässä juoksussa. Säännöllinen huoltoväli ennaltaehkäisee isompien vahinkojen ja kalliiden autoremonttien tekemisen.

Lähteet:
Toyota Suomi