Autokorjaamo Turku

Turku on yksi niistä kaupungeista, josssa autokorjaamot ovat keskittyneet tietyille alueille. Turun seudulla asuu yli 200 000 ihmistä, ja Turkua pidetään myös Suomen autohistorian pääkaupunkina.

Etsitkö autokorjaamoa tai autohuoltoa paikkakunnalla Turku? Kilpailuta edullinen autokorjaamo Turku

Yksi ensimmäisistä Suomessa käytetyistä henkilöautoista oli Turkuun Saksasta tullut Benz Velo Comfortable vuonna 1900. Lisäksi Turussa on sijainnut myös Suomen historian ensimäinen autoliike, Finska Automobile Agenture. Turun Sanomien jutun mukaan Vielä 1920-luvulla Turussa ei saanut säilyttää autoja kaduilla vaan autohalleissa, joissa autoja myös huollettiin. Myös autohuollot Turussa liittyvät kiinteästi tähän historiaan. Vaikka autokorjaamo tai auto huolto on helppo löytää Turussa, ongelmaksi tulee se, minkä autokorjaamon valitsee. Autokorjaamot eivät erotu netissä selailtuna tai paikan päällä toisistaan, ja harva autohuolto julkaisee listaa korjaamopalvelujen hinnoista. Tämän vuoksi on hyvä kilpailutaa ja verrata autohuolto Turussa.

Kilpailuta ja vertaa autohuolto Turku

Kilpailuttamalla autokorjaamo palvelut säästät sekä aikaa että rahaa, sillä säästöä voi tulla jopa kymmeniä prosentteja nopealla autohuoltohintojen vertailulla. Tähän tarvitaan vain auton rekisterinumero ja minuutin verran aikaa.

Edullinen autokorjaamo Turku

Kun etsit autokorjaamoa Turusta, ei ongelma ole ainakaan oikean palvelun löytäminen, sillä moni autokorjaamo toimii Turun seudulla. Myös isot, Suomen laajuisesti toimivat autokorjaamoketjut voi löytää paikkakunnalta Turku. Pelkästään suomalaisen yrityslistaus-palvelun kautta on listattuna 185 eri autokorjaamoa. Käytämällä netin hakukoneita esimerkiksi hakusanalla autohuolto Turku, löytyy noin 400 000 osumaa. Oli etsinnässä sitten öljynvaihto Turussa, renkaiden vaihto tai vaikkapa ilmastointihuolto, Turun seudulla pääset autokorjaamolle muutamassa päivässä.

Suomen liikenne-, ja viestintävirasto Traficom on julkaissut mielenkiintoista dataa Turun autoista. Turussa ja Tampereella asuvat kulkevat suunnilleen samanlaisilla automalleilla, ja suosituin automalli on japanilainen Toyota Corolla vuosimallia 2003. Myös kaksi seuraavaa sijaa ovat Toyota Corolloita, vuosimalleina 2004 ja 2005. Turussa on noin 79 000 henkilöautoa.

Korjaamo Turku

Turussa toimii siis vähintään pari sataa autokorjaamoa. Mikä sitten on paras autokorjaamo Turussa? Sitä on vaikea sanoa, mutta ainakin sellaiset autokorjaamot kuin AD autokorjaamo, Turun Autohuolto ja Orikedon Autohuolto ovat suosittuja turkulaisten autoilijoiden keskuudessa.

Katso myös: Lohkolämmittimen asennus Turku ja hinnat

Autokorjaamo Turku auki lauantaina

Entä jos autokorjaamo palveluja tarvitsee Turussa muina päivinä kuin arkipäivinä? Tämä on yleinen ongelma monilla paikkakunnilla, sillä auton korjaus ei katso aikaa eikä paikkaa. Turun autokorjaamoista jotkut ovat auki lauantaina, normaalisti klo 9:00-14:00 tai 9:00-15:00.