Firestone

Firestone renkaat

Firestone renkaat ovat japanilaisen Bridgestone yhtiön erillisen rengasmerkin renkaita. Firestone valmistaa renkaita sekä kuorma-autoihin, henkilöautoihin, lava-autoihin (SUV) ja pakettiautoihin. Firestone on amerikkalainen yhtiö, jonka renkaat eivät kuitenkaan ole samat kuin Bridgestonen renkaat. Firestonella on vuosien kokemus renkaiden valmistuksesta, ja sitä voidaan pitää yhtenä perinteikkäimmästä rengasbrändeistä. Firestone renkaat ovat olleet olemassa jo aikoina, jolloin Henry Ford rakensin ensimmäisiä T-mallisia Fordeja. Rengasmerkin perusti aikoinaan Henry Fordin ystävä Harvey Firestone. Katso ja tilaa Firestone kesärenkaat netistä.

Firestone renkaat ovat olleet historiansa aikana useimpien pyörillä ajavien kulkuneuvojen rengasvalikoimassa. Renkaita on saanut esimerkiksi maatalouskoneisiin ja autoihin. Nykyään Firestonen renkaat ovat saatavilla tavallisten henkilöautojen ohella myös esimerkiksi traktoreihin ja lava-autoihin. Vuodesta 1988 alkaen Firestone on kuulunut osaksi Bridgestonea. Yrityksellä on pitkät perinteet moottoriurheilun parissa, ja se on sponsoroinut erityisesti yhdysvaltalaisia moottoriurheilusarjoja, kuten NASCAR:ia ja IndyCar:ia.

Suosittuja Firestone rengasmalleja

Firestone Roadhawk

Firestone Roadhawk renkaat ovat Firestone kesärenkaat, jotka on kehitetty henkilöautoihin. Roadhawk renkaissa yhdistyvät parhaan luokan märkäpito ja erityisen hyvä kuivapito jarrutettaessa.

Firestone Vanhawk 2

Firestone Vanhawk 2 on Firestonen tavara-autoja varten tehty rengassarja. Vanhawk 2 on tehty erityisesti ammattilaiskäyttöön, ja kyseessä on rengas, jolla on hyvä polttoainetehokkuus, pieni vierintävastus ja rengasta on helppo käsitellä märissä olosuhteissa. Rengas kestää hyvin kulutusta myös ammattilaiskäytössä.

Firestone Firehawk

Firestone Firehawk on henkilöautoihin tehty rengasmalli, joka on saatavilla myös RunFlat-teknologialla varustettuna. Firehawk antaa ohjaukseen hyvän tuntuman, jonka lisäksi auto mukautuu hyvin ja ennustettavasti ajon aikana.

Destination HP

Destination HP on Firestonen SUV -lava-autoihin tehty rengassarja, joka sopii kaiken kokoisiin lava-autoihin. Destination HP renkaassa yhdistyy hyvä märkäpito, polttoainetehokkuus ja tyylikäs ulkonäkö.

Muita tunnettuja Firestone renkaita

  • Firestone Multihawk 2
  • Firehawk SZ90u

Firestone renkaat jälleenmyyjät

Firestone renkaita ovat ottaneet Suomessa valikoimiinsa useat jälleenmyyjät. Tilaa Firestone renkaat netistä, ja voit parhaimmillaan säästää kymmeniä prosentteja hinnasta! Katso Firestone renkaat hinnasto Rengas Online – verkkokaupasta.

Firestone renkaat – Valmistusmaa

Firestone renkaiden valmistumaa riippuu rengasmallista. Yhtiöllä on tuotantolaitokset useissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, kuten Alabamassa, Pohjois-Carolinassa, Etelä-Carolinassa, Ohiossa, Illinoisissa ja Tenneseessä.