Fiat

Fiat renkaat

Fiat on Suomessa suosittu automerkki, jonka useimmat autoilijat tunnistavat taloudelliseksi italialaiseksi autoksi. Fiat onkin tullut suosituksi erityisesti taloudellisuudestaan, ja toisaalta Fiat Ducato on monella yrityksellä ja yksityishenkilöllä käytössä myös tavarankuljetukseen. Ducato onkin yksi myydyimmistä kevytkuorma-autoista Suomessa. Kun Fiat renkaat tulevat tiensä päähän talvi-, ja kesäkausien ajamisen jälkeen, on aika ostaa uudet kesärenkaat tai talvikaudelle nasta-, tai kitkarenkaat. Uudet renkaat Fiatiin saa helposti hankittua oman alueen rengaskaupoista, jolloin renkaat vaihdetaan usein myös oston yhteydessä. Vaihda Fiat renkaat itse tai hanki Fiat renkaiden vaihto oman paikkakuntasi renkaidenvaihtopisteessä.

Fiat renkaat edullisesti netistä

Fiat renkaat voi myös hankkia edullisesti netistä ja samalla vertailla renkaiden hinnat. Kun vertaat hinnat etukäteen, voit säästää renkaiden hinnoissa kymmeniä prosentteja. Hankit sitten renkaat premium-merkeiltä kuten Michelin, Nokian, Hankook, Continental tai Pirelli, tai haluat edulliset renkaat netistä sellaisilta merkeiltä kuin Kumho tai Nankang, rengasvertailu kannattaa varmasti.

Fiat OEM renkaat ja rengasmerkit

Fiat Bravo/Brava renkaat

Fiat Bravo/Brava on yksi suosituimmista Fiatin henkilöautomalleista, ja uudet renkaat ovat tehdasasennettuina esimerkiksi Continental Sport Contact 3, Premium Contact 2, Goodyear GT2 ja Uniroyal Rainsport 2 renkaat.

Fiat 500 renkaat

Fiat 500 on uudemman sukupolven Fiat-malli, joka luokitellaan kaupunkiautoksi. Fiat 500 tehdasrenkaina käytetään muun muassa Pirelli P Zero-sarjan ja Continentalin ContiEco-sarjan renkaita

Fiat Ducato renkaat

Fiat Ducato pakettiauton renkaina toimivat muun muassa Goodyear EfficientGrip Cargo, Dunlop Econodrive, Neolin Neoland VAN, tai Nexen Roadian-sarjan renkaat.

Fiat Punto renkaat

Fiat Punto on ollut vuosia suosittu henkilöauto kohtuullisen hinnan ja hyvien varaosien saatavuuden takia. Punto on ollut myös suosittu urheiluauto pikkuautoluokissa. Puntoon sopivat Fiat renkaat ovat muun muassa seuraavilta valmistajilta: Pirelli, Dunlop (SP2000)  ja Bridgestone (Turanza E300)

Fiat historia

Fiat perustettiin Italian Turinissa vuonna 1899. Mukana perustamisessa oli vahvasti Agnellin perhe, joka on tunnettu autoteollisuuden vaikuttaja. Agnellit johtivat yhtiötä vuoteen 1945 saakka, jonka jälkeen Giovanni Agnellin pojanpoika otti yhtiön johtaakseen. Fiatilla on historia automerkkinä, joka on laajentunut yrityskaupoilla erityisesti italialaisten automerkkien osalta. Vuonna 1969 Fiat hankki omistukseensa Ferrarin ja Lancian automerkit, 19 vuoden jäkeen myös Alfa Romeon ja 90-luvun alkupuolella Maseratin. 1970-1980 luvuilla Fiat panosti erityisesti Yhdysvaltojen markkinoille, tuoden tarjolle helposti lähestyttäviä ja taloudellisia autoja.