BMW

BMW Renkaat

Etsitkö omaan bemariin uusia renkaita? Katso Renkaatsopivasti.fi rengasmerkit BMW henkilöautoon. BMW on saksalainen korkeamman suorituskyvyn automerkki, joka tunnetaan erityisesti autoharrastajien keskuudessa. Renkaatsopivasti.fi yhteistyökumppaneiden kautta saat sekä BMW talvirenkaat että BMW kesärenkaat edullisesti. Tilaa renkaat netistä joko suoraan kotiovelle tai renkaiden vaihtoon omalle asuinpaikkakunnallesi yli 300 autohuollon verkostosta.

Tilaa BMW renkaat netistä

BWM:lle suositeltavat renkaat

Lähes kaikkien rengasvalmistajat tekevät yhteistyötä BMW:n kanssa. Tehdasvalmisteisena monissa malleissa käytetään Continental-renkaita (esim. PremiumContact 2, Contact UHP), ja korkeamman hintaluokan autoissa esim. Dunlopin renkaita (Dunlop SP Sport). Myös Bridgestone ja Goodyear (esim. Goodyear Excellence, UltraGrip 7+) ovat joissain BMW automalleissa OEM-renkaina. Vertaa ja kilpailuta BMW huolto hinnat ilmaiseksi.

BMW renkaat netistä edullisesti? Tilaa BMW kesärenkaat tai talvirenkaat Renkaatsopivasti.fi:stä

BMW historia

BMW eli tuttavallisemmin Baijerin moottoritehdas (Bayerische Motoren Werke AG) on saksalainen autoja, moottoripyöriä ja moottoreita valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1916. Bemari kuuluu kolmeen saksalaiseen suureen automerkkiin Audin ja Mercedes Benzin ohella. Isoista automerkeistä BMW on ainoa, joka on säilynyt vuosien varrella itsenäisenä merkkinä. Oman BMW merkkinsä ohessa BMW valmistaa muun muassa Mini-autosarjaa, sekä luksusluokasta muun muassa Rolls Royceja. BMW moottoripyörät tunnetaan merkistä BMW Motorrad.

BMW:n juuret ovat ensimmäisen maailmansodan aikaisissa tapahtumissa. Alun perin lentokoneiden ja ilmailulaitteiden valmistajana tunnettu Rapp Motorenwerke joutui luopumaan lentokoneiden valmistamisesta osana Versaillesin rauhansopimusta vuonna 1918. Tämän jälkeen Motorenwerke vaihtoi sujuvasti moottoripyörien valmistukseen, ja siitä autojen valmistukseen 1920-1930-lukujen taitteessa. Merkki on saanut vuonna 2012 Forbesin palkinnon luotettavimmasta automerkistä.

Automarkkinoilla BMW:llä on vahva asema omassa hintaluokassaan, jonka lisäksi BMW:n brändi on hyvin luotettava. BMW on tunnettu korkean teknologian autoista.
Automerkkinä BMW on urheilullinen, suorituskykyinen ja sen ajettavuus on huippuluokkaa. Tavallisisten henkilöautojen lisäksi BMW on nykyään panostanut erityisesti katumaastureiden tuotantoon. Autojen malleissa BMW käyttää osin numerointia, josta voi päätellä pitkälle minkälaiset ominaiusudet autossa on.

Pidä Bemarin maalipinta kunnossa: Katso auton vahaushinnat

Tunnetuimpia BMW automalleja/-sarjoja

  • 2 Sarja: Urheilullinen BMW-malli, josta tunnettuja malleja ovat muun muassa 230i, M240i, ja M2.
  • 3 Sarja: BMW Sedan-malli, joka on kehitetty alun perin vuonna 1976. BMW:n bestseller-sarja.
  • 4 Sarja: BMW:n nelossarja lanseerattiin vuonna 2014, ja se eroaa muotoilultaan kolmossarjasta. Tunnettuja malleja ovat muun maussa 430i, 440i ja M4.
  • 5 Sarja: 5-sarja on bemarin keskikokoinen sedan-mallinen auto. Tunnettuja malleja ovat muun maussa 530i, 540i ja M5.
  • 6 sarja. Nykyään bemarin kutossarja on korkean suorituskyvyn urheilullinen henkilöauto, joka on tunnettu erityisesti Gran Turismo korisarjasta. Tunnettuja malleja ovat muun muassa 640i, 650i ja M6.
  • 7 sarja. Seiskasarjan bemarit ovat niitä bemareita, joihin vain harvoilla on rahaa. Seiskasarjaa saa 6 sylinterin, 8 sylinterin ja 12 sylinterin moottorilla ja hybridinä. Tunnettuja malleja ovat esim. 740i ja 750i.
  • 8 sarja. Kasisarjan bemari on niin ikään BMW luksusauto, jota saa sekä avokattoisena että porrasperäisenä (coupe).
  • Muita tunnettuja bemarimalleja ovat muun muassa Z4, sekä X-sarjan katumaasturit X1-X7.