Audi

Audi Renkaat

Kaipaako oma Audi uusia renkaita? Audi on hyvin perinteinen saksalainen korkeamman hintaluokan automerkki, johon meillä on tarjolla useita rengasmalleja. Audilla on oma rengaskonsepti, jonka nimi on Audi AO. Rengaskonseptin tarkoituksella on taata autoilijalle, että kyseiset Audin renkaat on valmistettu Audin tehdasrenkaaksi automerkin suostumuksella. Audin AO vastaa siis Audi OEM renkaita. Renkaatsopivasti-palvelun kautta saat hankittua uudet talvirenkaat tai kesärenkaat Audiisi, oli alla sitten Audi A4, A5 tai vaikkapa A6 malli. Audin tunnettuja OEM valmistajia ovat muun muassa Hankook ja Continental. Lisäksi esimerkiksi Pirelli, Michelin ja Dunlop tarjoavat Audeihin hyvin sopivia renkaita.

Tilaa Audi Renkaat netistä

 

Vaikka Audin renkaat olisivat helpot vaihdettavat, apua voi pyytää myös yhteistyökumppaneidemme laajasta verkostosta, joka kattaa yli 340 renkaiden vaihtoon erikoistunutta yritystä. Sinun tarvitsee vain mainita asiasta tilausta tehdessäsi, ja saat asennusapua helposti. Audit ovat hyvälaatuisia autoja, mutta silloin tällöin tarvitaan apua myös muissa huolto-operaatioissa. Katso ja vertaa Audin huoltohinnat tästä.

Audi on yksi Saksan vanhemmista autonvalmistajista, ja se kuuluu nykyään osaksi Volkswagen konsernia. Audin historia ulottuu 1800-luvulle, ja automerkin perusti saksalainen yrittäjä ja insinööri August Horch. Audin nimi tulee Horchin perustamasta Audiwerke AG nimisestä autoyrityksestä vuodelta 1910. Lisäksi vuosien saatossa yritykseen liitettiin yritykset DKW ja Wanderer, josta syntyi erillinen yhtiö Auto Union. Autokonserni Daimler myi Auto Unionin Volkswagenille 1960-luvulla. Audin logo perustuu neljän yrityksen yhdistymiseen, ja Audi-nimi tulee latinan kielen sanasta “kuunnella”, jota vastaa saksaksi alkuperäisen perustajan Horchin sukunimi.