Camac

Camac Renkaat

Camac on portugalilainen rengasvalmistaja, joka on ainoa täysin portugalilainen rengasmerkki. Camac käyttää tuotteissaan 100% portugalilaista teknologiaa ja portugalilaista työvoimaa. Camac on vahvasti itsenäinen rengasvalmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat sekä henkilöauton renkaat että kuorma-autojen renkaat. Camac on erikoistunut klassikkoautojen ja vintage-autojen renkaisiin. Koska kyseessä on itsenäinen rengasvalmistaja, se on pystynyt tähän päivään saakka valmistamaan sellaisia klassikkoautojen renkaita, joita ei enää muilta valmistajilta saa.

Tilaa Camac renkaat edullisesti netistä

Tilaa Camac renkaat netistä edulliseen hintaan. Camacin renkaat on tehty erityisesti 50-, 60-, ja 70-luvun autoihin, kuten Miniin tai esimerkiksi kuplavolkkariin (Volkswagen Beetle).

Suositut Camacin rengasmallit

Henkilöauton renkaat: BC110, BN313 and CJ-110.
Maasturin renkaat: HP60, HP70, NC80.
Kuorma-auton renkaat: NL260 and SC70

Camac renkaiden historia

Camac renkaiden valmistuksen historia on portugalilaisen autoteollisuuden historiaa parhaimmillaan. Rengasmerkkinä Camacilla on yli 50 vuoden historia. Camacin tarina alkoi vuonna 1967 yrityksestä Fabopol Tyre Factory SARL. Muutamassa vuodessa yritys kasvatti tuotantoaan henkilöautojen renkaista myös maastoautojen, traktorien ja raskaan kuljetuksen renkaisiin. Vuonna 2009 yritys loi nahkansa uudestaan. Rengasvalmistaja modernisoi toimintansa, ja nykyään se valmistaa renkaita tuumakoille 17″, 18″, 19″ ja 20″. Camac myy vie renkaita yli 50 maahan.