Belshina

Belshina renkaat

Belshina on valkovenäläinen rengasvalmistaja. Belshina toimii Babruyskin teollisuuskaupungissa, ja se tuottaa yli 300 erikokoista rengasmallia seuraaviin ajoneuvotyyppeihin: Henkilöautot, kuorma-autot, kaivosteollisuuden ajoneuvot, maansiirtokoneet, traktorit ja maatalouskoneet. Valko-Venäjällä on neuvostoajoilta pitkät perinteet etenkin teollisuuden renkaiden valmistamisessa. Valtaosa Belshinan rengasvalikoimasta kattaa teollisuuden raskaat renkaat. Belshina on tehnyt kansainvälistä yhteistyötä eri yritysten kanssa yli 30 maassa.

Tilaa Belshina renkaat netistä edullisesti

Belshina raskaat renkaat saa tilattua netistä edullisesti. Katso valikoima kuorma-autoihin ja traktoreihin. Tunnettuja belshina traktorin renkaat – malleja ovat muun muassa Bel-26, Bel-83M, Bel-93, F-118, F-81 ja FD-12 renkaat. Vaikka Belshinan rengasvalikoima kattaa pääasiassa teollisuuden renkaita kuorma-autoihin sekä teollisuuden ja maatalouden ajoneuvoihin, löytyy Belshinan valikoimista myös talvirenkaat ja kesärenkaat. Belshinan renkaat ovat kestäviä ja luotettavia. Henkilöauton renkaita Belshina vie erityisesti Aasian kasvaville rengasmarkkinoille.

Belshina renkaiden historia

Belshinan tarina juontaa juurensa Neuvostoliittoon vuodelle 1963, ja itse rengastuotantoa alettiin rakentaa vuonna 1965. Rengasvalmistaja on vuosien varrella asteittain laajentanut toimintaansa henkilöautoista aina maatalouskoneiden renkaiden valmistamiseen.