Atturo

Atturo renkaat

Atturo on yhdysvaltalainen rengasvalmistaja, joka on jenkkityyliin profiloitunut erityisesti pick-up mallien ja kuorma-autojen renkaiden, sekä kestävien 4×4-renkaiden ja cross-over renkaiden valmistamiseen. Atturo kehittää ja valmistaa rouhean tyylikkäitä renkaita isoihin autoihin, ja Jenkeissä se on suosittu automerkki erityisesti ulkoilmaihmisten ja maaseudulla asuvien ihmisten keskuudessa. Atturo renkaat kilpailevat hinta-laatusuhteessaan monien isojen rengasvalmistajien kanssa crossover-, maasturi ja 4X4-rengasluokissa. Laadukkaasta rengasmuotoilusta ja renkaiden koosta huolimatta kyseessä ovat pitkässä juoksussa edulliset maasturin renkaat. Atturo tekee yhteistyötä monien suurien rengasvalmistajien kanssa. Erityisesti Atturon Trail Blade-rengassarja on saanut kansainvälistä huomiota. Atturon renkaita saa yli 30 eri maasta. Atturon renkaat valmistetaan nykyään Taiwanissa ja Thaimaassa, mutta yhtiön pääkonttori sijaitsee edelleen Illinoisissa, Yhdysvalloissa. Renkaiden suorituskyky yhdistettynä edulliseen hintaan tekee Atturon renkaista hyvän vaihtoehdon omaan isoon autoon.

Atturo renkaat netistä edullisesti

Tilaa Atturo maasturin renkaat tai nelivetorenkaat netistä edulliseen hintaan. Atturo valmistaa renkaita isoihin ja suorituskykyisiin autoihin sekä talvi-, että kesäkäyttöön. Atturon renkaissa on panostettu turvallisuuteen ja kestävyyteen myös vaikeissa maastoissa ajettaessa.

Atturo renkaat – suosituimmat rengasmallit

Suosittuja Atturon rengasmalleja ovat erityisesti katumaastureihin valmistetut AZ-renkaat, sekä Trail Blade-sarja, joka on tarkoitettu pääasiassa maastokäyttöön.

AZ800
AZ850
Trail Blade
Trail Blade MTS
Trail Blade M/T
Trail Blade X/T (M/T-luokan ja A/T-luokan väliin sopiva rengasluokka)

Atturo historia

Atturo on suhteellisen tuore rengasmerkki, sillä se aloitti toimintansa vasta vuonna 2009.